Angstbehandling med Deep PEAT processerne

Deep PEAT | Deep PEAT-2 | Deep PEAT-4

Universal Processen | Aspectics | Unification Processen

Slip tankemylder, bekymringer, angst og traumer. Lev livet i nuet.

PEAT  (Primal Energy Activation and Transcendence) – Aktivering af din oprindelige energi, hæve din bevidsthed, og overvinde dualistisk bevidsthed.

Loven om én – være et med alt (Oneness)

Se denne lille film om Deep PEAT

Et fantastisk redskab til dig og dine kære, du kan løse et problem på få minutter. Du kan bruge det på dig selv og andre.

Du behøver ikke nogle forudgående kendskab for at deltage.

Hvis du er interesseret i at løse problemer og udfordringer her og nu, i stedet for at lade dem hænge, er dette helt sikkert redskabet for dig.

Spirituel teknologi, PEAT processerne og Aspectics er nogle effektive teknikker, der menes at kunne erstatte TFT/EFT i fremtiden.

De resultater jeg har oplevet indtil nu er forbløffende.

Denne vidunderlige metode kan bruges til at neutralisere værdien af et objekt, et traume, din egen skyggeside, eller en situation der har overtaget din måde at leve på.

Sidder du fast i nogle overbevisninger, eller er der et mønster der bliver ved med at gentage sig, kan du ved hjælp af Aspectics fjerne barrierer og sider i dig selv der blokerer eller holder dig tilbage.

Jeg bliver påvirket af andres meninger om mig

Jeg tør ikke tage beslutninger

Jeg kan ikke afslutte mine opgaver

Jeg føler mig låst fast i familie og børn

Jeg er bange for at blive syg

Jeg er bange for at binde mig i et forhold

Det er en metode til at opnå højere tilstande. Du vil sidde tilbage i forundring og med en lethed, der er meget svær at beskrive, en tilstand du kan opnå med næsten ethvert problem du måtte have.

Jeg oplevede selv at nå en “ligegyldighedsfølelse” af problematikker/mønstre der har fulgt mig igennem livet.

Gennem Deep PEAT arbejdes der med polariteter. Positive såvel som negative værdier nulstilles, det neutraliserer forskellen mellem fortid og fremtid, den såkaldte Unification Proces. Det er et helt fantastisk redskab. Mine klienter er forbløffede over hvor effektivt det virker, ja de kan ikke engang finde ubehaget frem igen for det(problemet) har absolut ingen betydning længere.

Eks. på Polariteter:

  • Kærlighed – Frihed
  • Liv – Død
  • Bevidst – Ubevidst
  • Nutid – Fremtid
  • Materialisme – Spiritualitet
  • Larm – Fred og ro

Interview with Zivorad Mihajlovic Slavinski

Her kan du læse mere om Slavinski og hans metoder: spiritual-technology.com

Jeg har taget uddannelsen ved Tron Enger og Vladimir Stojakovic

Tron Enger; Master trainer siger: ”Jeg har lyst til at fortælle, hvad der EGENTLIGT ligger bag Aspectics. Jeg har forsøgt mange gange, men det er alligevel vanskeligt af forstå.:

Oprindeligt var vi engang, lykkelige individer fyldt med ønsker og mål. Vi var legende, søgende, nysgerrige og forventningsfulde. Men på et eller andet tidspunkt blev der sat en stopper for det. Vi søgte nye mål, disse blev også stoppet. Og endnu nye mål… og slutteligt sidder vi nu der, forsmåede, frustrerede, som en MEGET dårlig kopi af det vi EGENTLIGT engang var oprindeligt, med alle disse forpurrede mål OG i live.

Med denne proces går vi tilbage til de mål vi ikke nåede og NÅR DEM.”

KONTAKT

Gudrun Boost
info@gudrunboost.dk
+45 28 10 25 42
Skype: gudrunboost.dk

Behandlinger tilbydes her:
Postvej 101 Foldby
8382 Hinnerup

Skype behandlinger tilbydes

error: Content is protected !!