0 emner

Behandlinger

Primal Energy Activation and Transcendence

Spiritual Technology

Et fantastisk redskab til dig og dine kære, du kan løse et problem på få minutter. Du kan bruge det på dig selv og andre.
Du behøver ikke nogle forudgående kendskab for at deltage.

Hvis du er interesseret i at løse problemer og udfordringer her og nu, i stedet for at lade dem hænge, er dette helt sikkert redskabet for dig.

Forstå din sygdom

META – Sundheds analyse

Sammen laver vi en analyse. Ud fra denne analyse udarbejder vi en terapiplan der passer dig. METAsundhed forbinder etableret lægevidenskab med komplementær terapi og alternativ terapi. METAsundhed er en effektiv og hurtig analyse metode som synliggør ens sundhedstilstand og hvordan man kan forbedrer den.

emotional freedom technique / tankefeltterapi

TankeFeltTerapi / EFT

Når man behandler med EFT/TFT forsvinder energien simpelthen fra et givent ubehag, det opløses og dermed kan du opleve at blive meget træt, noget har sluppet, nu kan du endelig slappe af. Når jeg bruger EFT oplever jeg ofte af 50% af ubehaget forsvinder bare ved at sige det højt.

Husrensning

Ho’oponopono

Selvidentitet; Ho’oponopono er baseret på at tage fuldt ansvar for det, du føler i dig selv, og hvad du skaber med i dit liv. Det handler ikke om at ændre andre, selv om det kan ske. Det handler om at ændre dig selv. Uanset om dette er et resultat af ho’oponopono eller ændringerne i dig, er det ikke kendt.

Hvis du skaber din egen virkelighed, så er alt i din bevidsthed noget du har skabt. Hvis du har problemer i relationer, eller bliver afskåret i trafikken, så har du selv været med til at skabe det. Dette er sandheden, uanset om hændelsen betragtes som god, dårlig eller ligegyldig.

healing via skype / telefon

Healing / Fjernhealing

Vi aftaler tiden for hvornår healingen skal finde sted. Det kan være du har et specifik problem, eller blot ønsker en behandling ”og se hvad er kommer frem”.

Efter healingen modtager du en besked fra mig, enten via mail eller i form af en telefonsamtale.

Fjernhealing, Ho’oponopono Kr. 600

Giv en behandling som gave

Køb et gavekort

en personlig og transformerende gave til dine kære
Gavekortet gælder en behandling varende 45 min.
Gavekortet er gyldigt et år fra købsdato
MRK BETALING MED ORDRE NUMMER
eller til bankkonto på ordren

KONTAKT

Gudrun Boost
info@gudrunboost.dk
+45 28 10 25 42
Skype: gudrunboost.dk

Behandlinger tilbydes her:
Postvej 101 Foldby
8382 Hinnerup

Skype behandlinger tilbydes

error: Content is protected !!