Behandlinger

Telefon-sessions

Har du brug for en afklarende samtale, det kan være i forhold til en konflikt eller et akut opstået problem?

Så kan du ringe til mig på 28102542, hver mandag og tirsdag, mellem kl. 08.00 – 16.00. Du bliver faktureret Kr. 250,- pr. 15 min. Er der behov uden for dette tidsrum, bedes du sende en sms i forvejen.

MobilePay 558889

Primal Energy Activation and Transcendence

Spiritual Technology

Et fantastisk redskab til dig og dine kære, du kan løse et problem på få minutter. Du kan bruge det på dig selv og andre.
Du behøver ikke nogle forudgående kendskab for at deltage.

Hvis du er interesseret i at løse problemer og udfordringer her og nu, i stedet for at lade dem hænge, er dette helt sikkert redskabet for dig.

Forstå din sygdom

META – Sundheds analyse

Sammen laver vi en analyse. Ud fra denne analyse udarbejder vi en terapiplan der passer dig. METAsundhed forbinder etableret lægevidenskab med komplementær terapi og alternativ terapi. METAsundhed er en effektiv og hurtig analyse metode som synliggør ens sundhedstilstand og hvordan man kan forbedrer den.

emotional freedom technique / tankefeltterapi

TankeFeltTerapi / EFT

Når man behandler med EFT/TFT forsvinder energien simpelthen fra et givent ubehag, det opløses og dermed kan du opleve at blive meget træt, noget har sluppet, nu kan du endelig slappe af. Når jeg bruger EFT oplever jeg ofte af 50% af ubehaget forsvinder bare ved at sige det højt.

Healing

Ho’oponopono

Selvidentitet; Ho’oponopono er baseret på at tage fuldt ansvar for det, du føler i dig selv, og hvad du skaber med i dit liv. Det handler ikke om at ændre andre, selv om det kan ske. Det handler om at ændre dig selv. Uanset om dette er et resultat af ho’oponopono eller ændringerne i dig, er det ikke kendt.

Hvis du skaber din egen virkelighed, så er alt i din bevidsthed noget du har skabt. Hvis du har problemer i relationer, eller bliver afskåret i trafikken, så har du selv været med til at skabe det. Dette er sandheden, uanset om hændelsen betragtes som god, dårlig eller ligegyldig.

Giv en behandling som gave

Køb et gavekort

en personlig og transformerende gave til dine kære
Gavekortet gælder en behandling varende 45 min.
Gavekortet er gyldigt et år fra købsdato
MRK BETALING MED ORDRE NUMMER
eller til bankkonto på ordren

KONTAKT

Gudrun Boost
info@gudrunboost.dk
+45 28 10 25 42
Skype: gudrunboost.dk

Behandlinger tilbydes her:
Postvej 101 Foldby
8382 Hinnerup

Skype behandlinger tilbydes

error: Content is protected !!