METAsunhed

Kvinde med slidgigt i hoften

Kvinden har været plaget af smerter i lang tid. Lægerne konstaterer at der er slidgigt i den venstre hofte og hendes eneste mulighed er en kunstig hofte.

Hun fortæller også at en uge før vores møde, forsvandt smerten pludselig, og hun mærkede ikke noget til det før et par dage efter igen.

Kvinden er højre dominant, så smerten findes i hendes ikke dominante side (venstre)

Den ikke dominante side har tema i Mor, Barn, Rede.

Jeg giver kvinden METAforklaringen på skelettet; Dyb selvnedvurdering, det kroppen ikke bruger smider den væk (her afkalker hoften=slidgigt).

Med hoften står vi fast (sætter foden ned).

Jeg spørger kvinden om hun kan genkende, at hun på noget tidspunkt har haft problemer med ikke være god nok til, at stå fast i forhold til enten mor, barn eller rede?

Der opstår lys i øjnene på kvinden som svarer: Jeg har hele tiden problemer med at sige fra over for mit barn, og min partner i forretningen (her er forretningen også barnet), men i sidste uge sagde jeg fra: ”det må de selv finde ud af, jeg skal ikke være deres skraldespand”. Og det var på dette tidspunkt smerten ophørte.

Smerten kom igen et par dage senere, da der var en situation, hvor kvinden ikke stod fast på sit. Gennem denne samtale på 10 minutter fik kvinden en indsigt, altså krop-sind forståelsen for hvorfor hun havde slidgigt i hoften. Og smerten forsvandt.

 

Gennem Deep PEAT 2 processen, fjernede vi energien fra problemet og kvinden rapporterede senere på aftenen at hun var helt fri for smerter, kunne endda sidde i skrædderstilling igen.

KONTAKT

Gudrun Boost
info@gudrunboost.dk
+45 28 10 25 42
Skype: gudrunboost.dk

Behandlinger tilbydes her:
Postvej 101 Foldby
8382 Hinnerup

Skype behandlinger tilbydes

error: Content is protected !!