METAsunhed

Mand med forhøjet puls og trykken for brystkassen

Manden fortæller han var på cykel og han bliver forpustet og svimmel, da han kommer hjem ser han pulsen har været over 200, hvilket også skete et par dage senere hjemme i lænestolen.

Dette symptom opstår ofte i det vi kalder helingstoppen af en Broken-heart-syndrome (knust hjerte). Afhængig af hvor længe konflikten har stået på, vil regenerationsfasen også vare længe og intensiteten af helingstoppen kan være styrket. ( Ikke alle oplever symptomer i helingstoppen). MEN dette symptom kan også være en sideeffekt af at klienten har løst en høre konflikt. Og der er en kraftig regeneration af hørekonflikten.

Når vi laver METAanalyser arbejder vi med hjernerelæer, altså områder i hjernen hvor centrene for de forskellige sanser sidder.

Relæerne for øre og hjertekransarteriet sidder lige ved siden af hinanden, hvis der opstår en voldsom regeneration af ørerelæet, kan denne presse på relæet for hjertekransarterien og dermed påvirke pulsen med øget blodgennemstrømning.

Her er nok alligevel tale om to cases, da klienten har både en hørekonflikt (tinnitus) samt en broken-heart syndrome, (Hjertesækken er fortykket da den skal beskytte et såret hjerte), når ”kærestesorgen er helet” og hjertet igen vil have plads og åbne sig, blokeres den af den fortykkede hjertesæk, hvilket kan være ret smertefuldt.

Så hvad var konflikten for denne klient:

  1. Hørekonflikten (tinnitus); ekskonen meddeler hun har fået en ny kæreste, en ”lyd” han savnede at høre.
  2. Denne ”lyd” sender et biologisk signal til hjertet ”nu er jeg fri” og hjertet ”vil åbne sig”
  3. Samtidig med at han bliver ”overvældet” af følelser og lettelse, fordi han altid følelsesmæssigt har været i denne kvindes magt. Overvældelse giver forhøjet puls/hjertebanken.

Det er nogle voldsomme symptomer der er i spil her og der skulle en del følelsesforløsende behandlinger gennem tankefeltterapi til, for at hele de mange aspekter. Klienten forstod META sammenhængen, men det kan være vanskeligt at forholde sig til krop-sind forbindelsen.

KONTAKT

Gudrun Boost
info@gudrunboost.dk
+45 28 10 25 42
Skype: gudrunboost.dk

Behandlinger tilbydes her:
Postvej 101 Foldby
8382 Hinnerup

Skype behandlinger tilbydes

error: Content is protected !!