Er du hele tiden på vagt over for nye farer, der ligger på lur lige rundt om hjørnet?

Med decoupling bliver du frigjort.

Tiden vi lever i er desværre medvirkende til at flere og flere føler angst, utryghed, stress og uro. Det er som om, der hele tiden kommer noget nyt vi skal passe på.

Mange af mine klienter kommer oftest først til mig, ”når der ikke er andre muligheder tilbage”. De er meget pressede, og de føler sig fanget og fastlåste i deres situation.

Deres system er efterhånden så forgiftet af Kortisol (stress hormonet, der aktiveres og frigives ud i blodet når kamp / flugt relæet er aktivt), at der ikke har været en rolig dag, eller nat for den sags skyld, i rigtig lang tid.

Det kan være en oplevelse fra barndommen, såvel som i voksenlivet, der er årsagen.

Alle mennesker er udstyret med et kamp/flugt relæ. Systemet er til for at hjælpe os med at reagere instinktivt på en fare, og sikre vores overlevelse. Vores kirtler pumper adrenalin ind i vores blodbaner, dette får vores blodsukkerniveau til at stige, hvilket giver energi til at vi kan forsvare os eller flygte.

Hvordan virker det: Amygdala er hele tiden på udkig efter nye farer, og når den spotter en fare, så sender den et signal til Hypotalamus, som igen sender beskeden videre til Hypofysen. Hypofysen er så sladrehanken, der spreder beskeden til alle kirtlerne i kroppen og giver ordre til binyrerne om, at frigive både adrenalin og kortisol, så kroppen bedre kan mønstre energi, fysisk og mentalt til kamp eller flugt. Her aktiveres også oxytocin, det jeg nok vil kalde et ”coping-stof” i denne sammenhæng. Dette kaldes en aktiv HPA akse ( Hypotalamus, Pituary/hypofyse, Adrenal/binyre.

Dyr har et naturligt re-set system, så efter en overstået fare ”ryster de situationen af sig” og vender igen tilbage til deres rolige og naturligt årvågne tilstand. En evne som mennesket også er født med, men hurtigt glemmer.

Mange af os slår oftest stressede situationer hen. ”Nåh, men det parkerer jeg bare”, eller ”Jeg kan klare mig selv”, eller ”Jeg vil ikke udstilles, så derfor vælger jeg at tie stille.”

Vi  fortsætter måske med forhøjet kortisol niveau i blodet, og er konstant ”beredte” på et nyt angreb.

Amygdala, den gamle hjerne har overtaget, hvilket desværre forhindrer situationer eller informationer, at bevæge sig videre til frontallapperne, hvis opgave er at oversætte og omsætte følelser, reaktioner og situationer.

Så når vi møder nogen eller noget der ”ligner” den gamle fare, er det amygdala der reagerer, og vi får/har ikke mulighed for at oversætte eller omsætte det skete, men kan kun reagere.

AdobeStock_252935910

Kender du personen, der svarer dig før du har meddelt dit budskab (Konstant er på jagt efter en løsning)? (kamp)

Kender du personen, der hele tiden er i gang, for hvis vedkommende stopper = ”Dør han/hun”? (Flugt)

Kender du personen, der er så optaget af at alle har det godt? (Flugt)

Kender du personen, der altid taler højt (puster sig op)? (Kamp)

Der kan være rigtigt mange måder, at spotte en persons tilstand på, ved at læse deres kropssprog, påklædning, stemmeleje, handlinger. Men der er også en måde at hjælpe dem på.

Læs mere om Munay Ki her

Shamanerne har deres helt egen måde at nulstille et menneske, og berolige HPA aksen (Hypotalamus, Pituary/hypofyse, Adrenal/binyre).

Shamanen beskriver det som, at hente Jaguaren ned fra træet. Og de klienter jeg har haft her i klinikken kan uden tøven forholde sig til det billede: Den skræmte jaguar er sprunget op i træet og langer aggressivt ud efter alle forbigående med skarpe kløer og tænder. Eller den gemmer sig øverst i træets top. Behandlingen hjælper jaguaren ned igen, og giver den tryghed til igen at ligge i græsset, slappe af og være i ro.

Denne shamanistiske energi udveksling, kaldet decoupling er et fantastisk redskab, til at få ethvert menneske ned i kroppen igen og nulstille kamp / flugt relæet.:

Anne havde ikke sovet i et år! Efter første behandling sov hun en hel nat. Vi fortsatte behandlingen over flere gange, til Anne igen følte sig hel, efter mange traumatiske hændelser igennem flere år.

Jesper var fyldt op med nervøs energi, og når han sov, svævede han 5 cm over madrassen. Jesper havde et virkelig dårligt selvværd og konstant ude efter sig selv. Decoupling fik Jesper tilbage i kroppen, han fik ro og begyndte at være glad for sig selv.

Peter var stærk, rigtig stærk. Han kunne klare alt, og hvis noget gik ham på blev det parkeret. Men Peter have det ikke godt. Med en decoupling fik Peter igen fred, og alt det parkerede slap ud af systemet.

AdobeStock_494916408

Med decoupling kan alle få lov til at føle sig trygge, og føle tillid til livet igen. Det er en behandling hvor der arbejdes og stilles ind på rytmen af dit andet chakra, og Moder Jords hjerteslag. Når det er sket, er kamp / flugt relæet nulstillet.

error: Content is protected !!
Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!