Foredrag

Book et foredrag

Lær at rense og beskytte dig selv og dine omgivelser

”Holy Moly! Du har virkelig skrevet denne bog også til mig. Hold fast hvor er du skarp, jeg føler mig faktisk lidt overvældet af at føle mig genkendt.” Mette F.

”Jeg vil rose forfatteren. Ikke kun for bogen, men for hende. Hun er et glædessmittende væsen, som under hendes foredrag kan tryllebinde folk til stolene. Jeg var personligt så heldig, at Gudrun inviterede mig til et foredrag om netop denne bog. Jeg er som person stor tilhænger af spiritualitet, personlig udvikling og hvad der ellers tilhører, men min klare fornemmelse af foredraget, set i det store perspektiv var, at ALLE gik ud og følte sig løftet.
Selvfølgelig deltager man ikke på en messe, som omhandler sind, krop og ånd, hvis ikke man i en vis grad værdsætter den form for livsfilosofi, men derfra også til at stille sig i kø for at købe denne bog og have uddybende spørgsmål til foredraget – ja der er langt.
En anden ting jeg bemærkede til foredraget var, at Gudrun fik skabt en stemning i rummet, som var helt fantastisk. En flok mennesker, som intet kendte til hinanden, fik pludselig en grundlæggende tillid, og delte ud om løst og fast. Meget inspirerende og smukt.” Louise Sommer

Dette foredrag er skræddersyet til alle, der ønsker at fordybe sig i det åndelige rige. Med enkle instruktioner og kraftfulde teknikker vil du lære at beskytte og rense din energi, så du kan åbne dig selv op for en dybere spirituel forbindelse.

Bliv en del af denne inspirerende begivenhed, hvor vi vil udforske øvelser, som du kan implementere med det samme. Du vil tage værdifulde redskaber med dig hjem, som vil hjælpe dig på din rejse mod et mere afbalanceret og oplyst liv!

Tøv ikke med at tage dette skridt mod at forbedre dit velvære og indre ro. Kom og vær med, start din rejse mod en mere balanceret og oplyst tilværelse!

Se datoer og steder nedenfor:

 

17.1.2024 - Vamdrup

1.2..2024 - Aalborg

6.2..2024 - Frederiksværk

Book et foredrag

Slip tankemylder, bekymringer, angst og traumer uden at grave dybt i gamle sår.

Frigør dig fra tankemylder, bekymringer, angst og traumer uden at grave i gamle sår!

Velkommen til PEAT-processerne – den spirituelle teknologi, der kan forvandle dit liv! Uanset om du føler dig fastlåst i negative overbevisninger eller gentagende mønstre, kan PEAT hjælpe dig med at neutralisere problemer og løse de udfordringer, der har overtaget din livsstil.

Aspectics er nøglen til at fjerne blokeringer og barrierer i dig selv, som kan holde dig tilbage. Vores rejse begynder som svævende individer, der er ét med alt, men når vi vokser op, bliver vores verden præget af dualisme. Det er okay, hvis vi kan vælge frit mellem de forskellige poler, men desværre er det sjældent tilfældet. Mange af vores valg er ikke frie, de tages for at undgå noget andet.

Polariteterne, vi pendler imellem, kan være

  • Opbyggende-Destruktive,
  • Os-Dem,
  • Kærlighed-Had,
  • Frihed-Slaveri,
  • Livet-Døden osv.

Med PEAT-processerne bliver det muligt at befri dig fra denne dualistiske fælde.

Tag med på denne spændende aften, hvor Gudrun Boost vil fortælle dig alt om PEAT-processerne. Du vil opleve, hvor effektive de er – det føles næsten som ren magi!

Og hvis du tør, kan du tage en plads i den varme stol og opleve forvandlingen. Slip frygten, åben dig for det nye, og lad PEAT processerne guide dig mod en ny frihed og glæde i livet.

Tøv ikke med at deltage i denne berigende aften, hvor jeg fortæller om værdifulde værktøjer til at frigøre dig selv og skabe en positiv forandring i dit liv. Jeg lover dig, det bliver alt andet end kedeligt! Kom med, og tag det første skridt mod en dybere forståelse af PEAT processerne. jeg glæder mig til at se dig!

Se datoer og steder nedenfor:

 

 
31.1.2024 - Vamdrup

25.3.2024 - Frederiksværk

Book et foredrag

Drøm stort – Lev større! Tør du manifestere din vildeste drøm?

Få støtte til at opfylde dine vildeste drømme!

Du inviteres til et inspirerende foredrag, hvor du får syv kraftfulde skridt til at manifestere dine ønsker og en beroligende meditation.

At leve større handler om at skabe et liv fyldt med passion, formål og opfyldelse. Det er mere end bare at overleve; det er om at blomstre og trives i alle aspekter af dit liv. Her er et foredrag der byder på principper, der vil hjælpe dig med at leve stort:

  • Lev i nuet og skab en meningsfuld forbindelse med dig selv.
  • Forstå din følelsesmæssige DNA og opbyg følelsesmæssig intelligens.
  • Lær, hvordan manifestation virker, og hvordan du kan skabe det liv, du ønsker.

Du har friheden til at skabe det liv, du længes efter. Men nogle gange kan du ubevidst manifestere det modsatte af det, du ønsker. På dette foredrag vil du få klarhed og værktøjer til at rette din opmærksomhed mod det, du virkelig ønsker at tiltrække i dit liv.

Vær med på denne dag, og tag det første skridt mod at opfylde din vildeste drøm!

Som en ekstra bonus vil du modtage en gratis PDF manifestationskalender (du kan også tilkøbe den som hæfte), der vil støtte dig i dine manifestationer.

Din drøm og dit liv fortjener at blomstre! Kom med og lad os sammen skabe magi i dit liv.

Medbring papir og pen til dine notater.

Se datoer og steder nedenfor:

Ny bogudgivelse! Drøm stort – Lev større! Kommer snart!

Online den 11.1.2024 kl.

Book et Foredrag

Udfyld venligst kontakt formularen her

error: Content is protected !!