Helbred Dit Liv®

Få fat i dig selv! Lad ikke fortidens skygge bestemme hvordan dit liv ser ud i dag. Tag den glæde, frihed og kærlighed, der tilhører dig. Lad være med, at vente på andre skal give dig det. Det sker ikke!

Jeg tager dig med på en rejse gennem de gamle overbevisninger, der har blokeret dig så længe. Du lærer at anerkende og slippe dem på en kærligt og god måde. Du forløser vreden, tilgiver og fylder dit hjerte med en overflod af kærlighed. Du lærer at leve i nuet.

Moder jord er fyldt med smukke mennesker.

Har du svært ved at se skønheden i livet, eller i dig selv?

Har du glemt at du er smuk? Har du glemt dig selv, i kapløbet om at opfylde materialistiske behov skabt af samfundet?

Ved du hvem du er?

Ved du hvor dine overbevisninger og værdier kommer fra?

Dine forældre?

Dine bedsteforældre?

Samfundet?

Skolen?

Vennerne?

Find din indre sandhed, og vær på bølgelængde med din indre sandhed.

Da vil du se hvor smuk du er, og hvor smuk alle menneskene på Moder jord er.

Kommende kursus 5.- 6. november 2022 – Dette er det sidste fysiske kursus jeg holder

Næste kursus : Der kommer ikke flere fysiske kurser

På denne workshop tager jeg dig med på en rejse gennem de gamle overbevisninger, der har blokeret dig så længe. Du lærer at anerkende og slippe dem på en kærligt og god måde. Du forløser vreden, tilgiver og fylder dit hjerte med en overflod af kærlighed. Du lærer at leve i nuet.

Det handler om dig, som du er, de vigtigste påvirkninger og begivenheder i dit liv, som har bragt dig her hvor du er nu og den måde du ønsker dit liv skal være. Healingprocessen af dit liv begynder med at bryde gennem lagene af de gamle overbevisninger om, hvordan man “bør” leve sit liv, identificere eventuelle problemområder, og rydder ud i det følelsesmæssige rod, der er forbundet med dem. Der findes ikke en “magisk” eller “hemmelig proces”. Det eneste der kræves er, et ægte ønske om at forpligte dig til ændring og tage en række praktiske skridt for at nå disse ændringer. Du kan være sikker på at du vil blive taget gennem hele processen i et sikkert og støttende miljø.

Efter en 2 dages workshop, vil du bevæge dig mod et bedre liv. Du lærer at slippe gamle vaner og mønstre, og invitere tilgivelse og kærlighed ind i dit hjerte.

Du kan også Helbrede dit liv…

På kurset vil du:

  • Lære at elske dig selv og andre mere fuldt og dybt
  • Slippe negative følelser der blokerer for din glæde og kreativitet
  • Arbejde med krop, sind og ånd for at ændre dit liv
  • Forstå dine barrierer mod at elske
  • Få mere af det, du ønsker af livet
  • Få nye værktøjer og ideer til at hjælpe dig på din rejse

Efter kurset, vil du have en fornyet forståelse og kærlighed til dig selv og andre. Du vil også gå hjem med rygsækken fuld af åndelige og praktiske værktøjer og teknikker, der hjælper dig med at reagere mere positivt og kærligt på situationer og omstændigheder i dit liv.

Udtalelse fra Island

Tusinde tak for en fantastisk tur.

Jeg har været på den vildeste rejse og fået ryddet op i så meget gammel skrammel i min krop. Det er så vildt. Jeg har fået forløst så mange traumer, så jeg føler mig så let, at jeg næsten kan flyve.

Gennem hele processen, har jeg haft Gudrun og Jette`s kærlige omsorg. Alt var trygt. Jeg har fjernet min søsyge, blokeringer for at forstå diverse sprog i tale er væk og jeg har fået glæden og mit grin tilbage. Men ikke mindst har jeg sluttet fred og tilgivet både mig selv og alle mennesker omkring mig. En kæmpe befrielse.

Jeg har fået lyst til at arbejde videre med mig selv. Jeg er jo først lige begyndt.
Jeg elsker mig selv og dem som har hjulpet mig igennem denne proces.

Den skønneste tur til Island og dette lands voldsomme natur.

Mange kærlige hilsner
til dig Gudrun og til dig Jette

Namaste, Ann

Den grundlæggende Heal Your Life® filosofi

 

Helbred dit liv®, workshops og seminarer er baseret på principperne i bogen, Helbred dit liv®, af Louise L. Hay og har haft deltagelse af mange tusinde mennesker verden over.

Den grundlæggende Heal Your Life® filosofi er:

– Hvad vi tænker om os selv bliver sandt for os
– Alle er ansvarlige for alt i deres liv – det bedste og det værste
– Hver en tanke vi tænker skaber vores fremtid
– Hver enkelt af os skaber vores oplevelser igennem vores tanker og vores følelser
– De tanker, vi tænker og de ord vi taler skaber vores oplevelser
– Vi kan ændre de tanker vi tænker

En del af udfordringen er, at vi giver vores magt væk, ved at skyde skylden på fortiden, på andre mennesker. Når vi tør træde ud af en verden fyldt af skyld, kan vi vælge at skabe fred, harmoni og balance i vores sind, og det er jo i virkeligheden det, vi ønsker i vores liv.

 

Tusind tak for det jeg kalder 3F kurset: Fuldstændig Fantastisk og Forunderligt . Det var transformerende og den største gave, jeg nogen sinde kunne gi mig selv. Jeg har haft det helt fantastisk, siden jeg er kommet hjem. For jeg er ENDELIG KOMMET HJEM, i ordets dybeste forstand. Jeg har arbejdet med mig selv i rigtig mange år, men dit kursus Gudrun, var og er det kursus/den proces, der skulle til for at ALT Faldt på plads i min forståelse for mig selv, mine mønstre, min krop, min bevidsthed, ja HELE MIN EKSISTENS, og det er kæmpe kæmpe STORT. Ja, det er et MIRAKEL!!!

En tidligere deltager skriver:

Gudrun; 
En kæmpe pukkel på min ryg er væk, smidt i floden. Jeg vidste ikke engang den var der. Jeg føler mig fantastisk! Det er ufattligt den forandring jeg mærker efter at have deltaget i din workshop. Pludselig så jeg ting jeg før var blind for, jeg accepterede de var der, hvad det var og hvordan det havde en negativ effekt på hele mit liv. Du hjalp mig gennem samtaler og meditationer, med at forløse det. Det er utroligt så befriet jeg føler mig.

Tusind tak XXXX A. Shanghai

KONTAKT

Gudrun Boost
info@gudrunboost.dk
+45 28 10 25 42
Skype: gudrunboost.dk

Behandlinger tilbydes her:
Postvej 101 Foldby
8382 Hinnerup

Skype behandlinger tilbydes

error: Content is protected !!