Ho’oponopono – Healing fra Hawaii

Ho’oponopono

Hver gang jeg renser et problem med ho’oponopono, accepterer jeg at det findes et sted i mig. Jeg ved ikke hvor det kommer fra, hvilken tid, hvilket sted.
Derfor renses alt gennem mig, tilbage til tiden før tiden.

Mange konflikter er løst med ho’oponopono, både menneskelige som grunde og fast ejendom.

Tilmeld dig næste kursus her

 

En klient udtaler:

Kære Gudrun, tusind tak for din meget virksomme fjern healing.
Efter mange år ude af stand til at nå til enighed med min fraseparerede mand, flyttede han pludselig tilbage til huset efter 5 år. Fortvivlet kontaktede jeg dig, og efter 2 uger var han flyttet.
Da jeg kom hjem var jeg meget urolig for hvilke skader der måtte være i huset eller om noget manglede, så jeg var meget overrasket over at alt var i skønneste orden. Det ser ud til at han endelig giver slip og underskriver skilsmisse papirene, alt dette sker lige efter.
din healing.

xxx- marts 2013

To forudsætninger af Ho’oponopono

Selvidentitet; Ho’oponopono er baseret på at tage fuldt ansvar for det, du føler i dig selv, og hvad du skaber med i dit liv. Det handler ikke om at ændre andre, selv om det kan ske. Det handler om at ændre dig selv. Uanset om dette er et resultat af ho’oponopono eller ændringerne i dig, er det ikke kendt.

Hvis du skaber din egen virkelighed, så er alt i din bevidsthed noget du har skabt. Hvis du har problemer i relationer, eller bliver afskåret i trafikken, så har du selv været med til at skabe det. Dette er sandheden, uanset om hændelsen betragtes som god, dårlig eller ligegyldig.

Når vi titulerer noget som et problem, indikerer det, at der er en blokering, programmering eller begrænsning i os selv. Vi giver det mening og det gør det værre.
Den eneste grund til at det opfattes som et problem er, at vi er der, vi observerer det og dømmer det til at være et problem. Vi ser livet gennem tidligere minder, der kører som en autonom film i vores underbevidste. Det giver problemer.

Når du træder tilbage fra problemet ser det udefra, og erkender, at du ikke ved, hvor det kommer fra, er det allerede en god start.

Mønstre viser sig igen og igen for at give os en ny mulighed for at rense det. Hvis du bemærker, at der er et bestemt område i dit liv, med et tilbagevendende mønster, er det fordi det forsøger det at få din opmærksomhed. Når du har lært lektien, forsvinder mønsteret.

Brug hooponopono og / eller andre frigørelsesteknikker til at opnå dette.

Tilmeld dig næste kursus her

Fred begynder med mig, er den anden forudsætning for ho’oponopono. Når nogen er ‘rene’, kommer han/hun i fred. Erindringerne frigøres, og du kan se klart gennem det guddommelige syn i dig. Andre er fri til at helbrede naturligt som følge heraf.
Ho oponpono bønnen er en løbende proces. Du kan sige dem før enhver situation og hele dagen for at holde dig fri og åben for guddommelig inspiration.

Dr. Hew Len

Dr. Hew Lens historie om helbredelse af en hel afdeling på Hawaii State Hospital, af farlige psykisk syge kriminelle, er en årsag til, at mange af os hører om ho oponopono i dag.

Dr. Len så aldrig disse mennesker til terapi. Han forsøgte aldrig at ændre dem.
Han sad med deres kort over en periode på tre år og læste om sine patienter. Da han læste om deres forfærdelige handlinger, og der opstod negative følelser inde i ham selv, rensede og slette han den følelse i sig selv ved hjælp af ho’oponopono.

Han tog det fulde ansvar for sine følelser af afstødning, vrede og skam. Han troede, at vrede og afstødning han følte blev skabt i patienten.
Da han frigav disse negative følelser i sig selv, blev patienten bedre. Over en periode på tre år blev hver patient gradvist forbedret, indtil hver enkelt blev anset for at blive rehabiliteret og frigivet

KONTAKT

Gudrun Boost
info@gudrunboost.dk
+45 28 10 25 42
Skype: gudrunboost.dk

Behandlinger tilbydes her:
Postvej 101 Foldby
8382 Hinnerup

Skype behandlinger tilbydes

error: Content is protected !!