Glæden i livet, glæden ved livet, er to vidt forskellige definitioner.
At skabe glæde i livet, ved at gøre gode ting for sig selv og sine nærmeste. At skabe glæde ved, at følge sit hjerte, mærke ind og have en klar og tydelig fornemmelse af, hvad der er ens værdier.

Glæden ved livet er simplere, og alligevel for mange, nok en større udfordring. For nu har du bevæget dig væk fra det materielle, tjenesterne, fysiske behov opstået i den ydre verden. Du træder nu, med måske tunge skridt, eller måske med lette og naturlige skridt, ind i dit indre væsen, og måler temperaturen på tilstanden derinde.

Er du glad for livet? Er du glad for, at du i det hele taget er i live? Er du jublende lykkelig over, at du har en mulighed for at skabe det bedste liv nogensinde? Ja, hvordan er temperaturen der inde i din kerne?

Det er min opfattelse, at rigtig mange mennesker tror, at man kun kan føle livsglæde hvis:
Du har den rigtige bil, i den rigtige garage
Du har de perfekte børn, venner, familie, partner
Det rigtige job, eller lige præcis så mange penge på kontoen

Er det også din opfattelse? Jeg vil gerne, med forsigtighed i stemmen, fortælle dig, at sådan er virkeligheden ikke.

Livsglæde er en tilstand, der kommer inde fra. Hvordan taler du til og med dig selv? Hvad har du lært hjemmefra, om det, at have et godt liv, lykke og kærlighed?

Ved du hvad dine værdier er?
Ved du hvordan det føles, det der livsglæde?
Ved du hvad DU FØLER lige nu?

Hvis nu du mærker efter, og finder en følelse frem, kan du så give den et navn? Kan du beskrive den? – og, er du i det hele taget sikker på, at det er din egen følelse? For det kunne også være en følelse du har lært; “er den sikre følelse”, og med den, kommer du i hvert fald ikke i problemer.

Det er min ydmyge mening at livsglæden, først kan findes frem når der opleves tryghed. Og tryghed opnåes, når du ikke længere skal “løbe for livet”, “gemme dig”, “spille død”, “samle forråd til næste “hungersnød”.” Alt sammen adfærd, der bor i vores gamle hjerne; hjernestammen.

Tilbage i stenalderen var det, den der løb hurtigst, der ikke blev ædt af sabeltigeren. Den der samlede flest bær, og nedlagde tigeren, der havde mad til den kolde vinter og en pels til at holde sig varm.
Disse triggere bor i hjernestammen, og bliver stadig idag, i 2022 aktiveret af : stress og konkurrence på arbejdspladsen, skolen eller i familien, tvungen isolation pga pandemi, nedsat indtægt i samme periode, angst pga af evige negative nyheder og SOME illusioner.

Din livsglæde kan du øge i takt med, at du skaber bevidsthed om; Dine værdier, behov, ønsker for livet, kærligheden til dig selv.
Og troen på at ALLE har ret til, kærlighed, frihed, fred, tryghed, glæde.

Har du glæde i livet og ved livet?
Hvis ja; HURRA og tillykke, og du har ret til det. Og jeg vil bede dig om en tjeneste: Hvis du i sandhed er fyldt med livsglæde, hvorfor så ikke hjælpe en der kæmper, en der ikke rigtigt kan finde ud af livet, en der har brug for vejledning og en du kan lyse for og vise vedkommende vejen, eller en anden retning?

Er du i tvivl om du har livsglæden, om du i det hele taget er glad eller ikke rigtigt ved hvad du føler, vil jeg gerne hjælpe dig.
Jeg har lavet en meditation og vejledning til hvordan du kommer i kontakt med dig selv. Sammen med meditationen finder du også en liste der beskriver værdier, emotioner og følelser, med denne liste kan du øve dig i at hæve din bevidsthed om emotioner og følelser. Og finde dine egne værdier.

 

livsglde-2023-gudrun-boost

error: Content is protected !!
Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!