METAsundhed og Louise Hay’s principper

 

Louise L Hay’s Bestseller: Helbred Dit Liv, har forvandlet livet for millioner af mennesker verden over.

Hendes egen historie er en historie om mod og sejr. Louise Hay forvandlede sit liv, ved at bruge de teknikker hun beskriver i sin bog. Hun fik gjort op med sin voldelige opvækst og valgte at dedikere sit liv til at hjælpe og lære andre, hvordan de kan slippe deres begrænsende tanker og skabe det liv de drømmer om. Igennem opvæksten, som var præget af fysisk og følelsesmæssig misbrug, undertrykte hun sine egne følelser og behov, i kampen for at overleve. En dag dukkede de undertrykte følelser op i form af kræft. Og da begyndte hendes virkelige rejse…

I METAsundhed lærer vi netop at forstå hvorfor vi bliver syge. Hvilke følelsesmæssige ubehag eller konflikter, der er årsagen til vores fysiske symptom. Vores krop er yderst intelligent, cellerne fornyes konstant, de ændrer sig og udstøder det, der ikke hører til. Kroppen fortæller os hvornår noget er på færde, men kun sjældent lytter vi til de signaler kroppen sender os. Derfor ender det ofte med en eller anden form for fysisk sygdomsreaktion. Vi får herefter en diagnose fra lægen eller sygehuset og vi forventer at denne autoritet gør os raske med medicinen som vi får udleveret.

I METAsundhed kalder vi det at symptom behandle, symptomet bliver behandlet, symptomet forsvinder, og vi bliver “raske” og så drøner vi videre derudaf og har inden længe glemt at vi var syge.

I en METAsundheds-analyse går man ind og finder frem til årsagen for sygdomsreaktionen. Hvad udløste den? Og hvordan kan denne årsag/konflikt behandles således vi heles i både krop og sind.

Kom og hør mere om hvordan du via METAsundhed og Louise Hay’s metoder, finder frem til en optimal “krop-sind” forbindelse. Og om hvordan du i workshops med Louise Hay’s metoder kan bearbejde blokeringer og finde frem til dine indre styrker.

 

booketforedrag

 

Indsend Kommentar

error: Content is protected !!