METAsundhed – Forstå din sygdom.

Sammen laver vi en analyse. Ud fra denne analyse udarbejder vi en terapiplan der passer dig. METAsundhed forbinder etableret lægevidenskab med komplementær terapi og alternativ terapi. METAsundhed er en effektiv og hurtig analyse metode som synliggør ens sundhedstilstand og hvordan man kan forbedrer den.

METAsundhed er et analyse redskab, der hjælper dig med at forstå sammenhængen mellem psyke og den fysiske krop. Vi finder den følelsesmæssige årsag til din sygdom, og hvordan har den fundet vej til dig. Hvilken oplevelse skabte en følelsesmæssig blokering inde i dig, nok til at give dig en fysisk lidelse/syg-dom. Denne analyse er beregnet som et supplement til en traditionel medicinsk diagnose.

Analysen er en meget blid og samtidig en direkte adgang til, at finde årsagen til din sygdom. Vi arbejder på dine præmisser. Jeg er dit redskab til at hjælpe og vejlede dig i hvordan du kan forløse årsagen eller blokeringen. Med terapiplanen kigger vi på kost, motion, sociale relationer, og dit fysiske miljø.

METAsundhed er effektiv og hurtig analysemetode

METAsundhed synliggør din sundhedstilstand og hvordan du forbedrer den.

METAsundhed bygger på naturlige principper.

METAsundhed bygger bro mellem naturvidenskaben og den alternative behandling. METAsundhed bygger på naturlove der gælder 100% for alle mennesker.

METAsundhed handler om kroppens naturlige og sunde måde at reagere på og opfatte omverdenen på.

Analyser kan laves både fysisk i klinikken eller på Skype.

METAsundheds analysen erstatter ikke professionel medicinsk eller terapeutisk diagnose eller behandling. Du anbefales selv at tage ansvar for din sundhed, om nødvendigt konsultere læge eller andet sundhedspersonale.

Vil du vide mere om METAsundhedsuddannelsen så læs her: Heilesen og Mygind

Certificeret METAsundheds practitioner

Medlem af IMMA

Jeg er certificeret METAsundheds practitioner og medlem af IMMA.

IMMA betyder Internationale META-Medicine Association, og består af en gruppe læger, naturlæger og sundhedskonsulenter, der arbejder sammen for at udbrede disse naturlove indenfor helbred og sygdom, og for forskning og uddannelse af METAsundheds practitioners.

KONTAKT

Gudrun Boost
info@gudrunboost.dk
+45 28 10 25 42
Skype: gudrunboost.dk

Behandlinger tilbydes her:
Postvej 101 Foldby
8382 Hinnerup

Skype behandlinger tilbydes

error: Content is protected !!