Munay Ki

Munay-Ki er en serie af ti empowerment-ritualer, der er baseret på den indledende praksis fra Q’ero-shamanerne i Peru.
“Munay” i Quechua betyder “kærlighed og vilje” sammen med “ki” fra det kinesiske ord om energi, kombineres for at give betydningen: kærlighedens energi

DU KAN HENTE DET GRATIS WEBINAR HER

Indvielser til personlig frihed

Vil du være med til at skabe en forandring i dig, er dette helt sikkert et forløb du skal være med til. Munay Ki er en blid og nænsom forandring der aktiverer dit potentiale.

 

 • Ikke flere overspringshandlinger.
 • Stå fast i dig selv, og vælg med dit hjerte.
 • Sæt egoet fri, og mærk hvordan det fællesskabet får en mere værdifuld betydning for dig.
 • Du opnår en blidhed og sensitivitet, der er mere powerful end du turde håbe på.
 • Naturen er vigtig, hvor vigtig den er vil du forstå nu.
 • Det du gør påvirker alt og alle omkring dig. Nu får du muligheden for at gøre det rigtige, føle oprigtigheden og se sandheden.
 • Du får skabt en kontakt til dit indre univers, et univers der indeholder alt du har brug for.
 • Du får redskaber der kan hjælpe dig i alle situationer, fysisk, emotionelt, mentalt, æterisk, socialt, universelt….du sætter selv grænsen.
 • Du får nye brødre og søstre, hvor det er den ubetingede rene hjerteenergi der forbinder jer.
 • Alt dette hvis du tør tage et kæmpeskridt ind i fremtiden, hvor du kan hente nutiden, assisteret af slægten fra alle tider.
 • Vi starter den 25. juni 2023 – Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig nedenfor i linket

Deltagerne siger:

“Min rejse ind i Munay Ki har givet mig mulighed for at heale gamle sår og relationer. Healingen har hjulpet mig til at frisætte mig selv fra sorg og negative bindinger i konflikt, til det som jeg oplever nu, at jeg i højere grad søger at forløse mit eget potentiale og egne drømme ved at gå selvstændig som organisationsterapeut og privat praktiserende psykoterapeut. Jeg tror ikke, at jeg havde haft modet til at gå efter denne drøm, ej heller at skabe rammer for mig selv, hvor det var muligt for mig at opnå succes med min beslutning om at være selvstændig. Munay Ki og riterne har lært mig at vende kærlighed ind mod mig selv, mine skyggesider og stå ved mig selv. Processen med Munay Ki har vekslet mellem indre personligt fokus til at orientere sig mod fællesskabet.”  Anonym

 

Munay Ki forløbet har været et smukt og transformerende forløb. En healende, selvforkælende og selvudviklende rejse på sjæleplan og som menneske. Både hjertet og skyggesider er blevet besøgt og berørt, og altid i en tryg og kærlig ramme. Tak til Gudrun! Kh Lene Kalstrup

 

“Gudrun : nærværende, kærlig inspirator.”

 

“Jeg har været særlig glad for at blive indviet i riterne. Trommernes dybe indvirkning på rejserne ind i sjælen er SÅ kraftfulde.”

MunayKi_header_gudrunboost

OPRINDELSEN

Profetierne i det antikke Amerika taler om en periode med stor transformation og forudsiger fødslen af et nyt menneske – Et menneske med visdom og medfølelse, der modigt går ud over frygt og overholder deres evige natur, Lys-mennesker. Munay-Ki er koderne for sådan en transformation.

Overgangsritualer og indvielse er blevet praktiseret i årtusinder af alle folk på Jorden. Munay-Ki’s ritualer er baseret på indviende praksisser fra shamanerne i Andesbjergene og Amazonas og blev bragt til Vesten af ​​Dr. Alberto Villoldo, udsprunget fra hans arbejde som medicinsk antropolog med de høje shamaner i Peru.

Der er fire grundlæggende transmissioner af Munay-Ki.

 • Den første vækker seeren i dig og evnen til at se ind i den usynlige verden af ​​energi og ånd.
 • Det andet vækker healeren inden i dig og starter også din personlige helbredelsesrejse.
 • Den tredje består af energisk beskyttelse, der gør det muligt for dig at gå frygtløst og med skønhed i verden.
 • Den fjerde forbinder dig med en afstamning af healere, visdomsholdere og jordholdere fra fortiden – og fremtiden – som vil arbejde med dig og gennem dig.

Disse ritualer blev først givet til gamle lærere af englevæsener og overføres nu fra lærer til elev i form af frø. Når først disse frø er givet til dig af en anden, er det op til dig at dyrke dem til frugtbærende træer. Den traditionelle bål ceremoni – nogle gange i form af almindelige hvide stearinlys – bruges til at dyrke og pleje dine riter, når de først er modtaget. Når du modtager disse ritualer, vil du mærke tilstedeværelsen af ​​slægten med dig – de lysende væsner, der arbejder fra åndeverdenen.

Disse riter er ikke kun indledningsstadier, men mulige trin til udvikling af menneskeheden. Når nationer kæmper for et stykke territorium og kæmper om land, skal vi finde visdommen til at skabe fred blandt alle folkeslag. Vores rumteleskoper viser os billeder af et stort og umåleligt univers, vi skal finde en menneskelig historie, der inkluderer stjernerne. I og med vores evne til at ødelægge verden øges, er vi kaldet til at træde til og tage fat på opgaven, at påtage os ansvar for hele skabelsen.

I det væsentlige handler riterne om forvaltning. De er ikke ego-priser eller anerkendelse af nogen form for præstation, og de gør heller ikke nogen specielle. Tværtimod gør de en unik uvigtig. Først da, fra en stilling som ikke-ego, kan vi virkelig være til tjeneste.

På Quechua-sproget betyder “Munay” universel kærlighed. “Ki” er fra det japanske ord for energi. Sammen betyder disse ord energi af kærlighed.

Når du har gennemgået de ni ritualer i Munay-Ki, kan du begynde at drømme verden til at være – Manifestere den verden, som du ønsker, at vores børns børn skal arve.

 

Healer riten

Forbinder dig med slægten af lysende healere fra fortiden, de vil assistere dig i din personlige transformation, at vække din healende kraft og velsigne alle der kommer i kontakt med dig.
Disse medicin mænd og kvinder tilskynder dig til din egen magiske proces. For at heale andre, er det vigtigt at du kender og transformerer dine egne smerter og sår, til visdomskilder og omsorg. Du får adgang til en enorm spirituel assistance fra fortidens healere som hjælper med at heale sårene fra fortiden og vores forfædre.
Hampe slægten følger dig på vejen til harmoni og velvære.

Chumpi_Munay-Ki_Gudrunboost.dk

Beskyttelses riten

Her væver vi 5 beskyttende energibånd ind i dit lysende energifelt. De fungerer som filtre der nedbryder enhver negativ energi der kommer imod dig og lander ind i et af de 5 elementer; jord, luft, ild, vand og lys, som nu vil nære dit energifelt i stedet for at skade dig og gøre dig syg. De 5 bånd skaber et naturligt rum mellem dig og den ydre verden – inklusiv angreb fra unødvendige tankeformer. Du bliver forbundet med alt og alle, på en ny afslappet og naturlig måde. Chumpi beskytter dig fysisk og psykisk.

Ayni_Munay-Ki_Gudrunboost.dk

Harmoni riten

De 7 arketyper overføres til dine chakra. Du vil først modtage arketyperne, slangen, Jaguaren , kolibrien og ørnen. Derefter overføres de tre ærkengle, Huaska (vogteren af underverdenen), Den bevingede slange, Quetzalcoatl (Vogteren af mellemverdenen), Pacha Cuti (Vogteren af den øverste verden). Denne forbindelse til åndedyrene nulstiller vores instinkter, så vi kan bevare vores fysiske og emotionelle integritet. De advarer eksempelvis om du indgår i de rette relationer, med de rette personer på det rette tidspunkt og det rette sted. Ydermere forbinder den dig med vogterne af de tre myteverdner: oververdenen – mellemverdenen – underverdenen. Disse vogtere guider din udvikling, evolution, og opfordrer dig til at heale din fortid og guider dig til en sund og lovende fremtid.

 

Kawak_Munay-Ki_Gudrunboost.dk

Seer riten

Denne rite skaber nye neurale forbindelser mellem dit visuelle cortex, dit 3. øje og til dit hjerte chakra som en lysende vej. Dette vækker din indre Seer og din evne til at opfatte den usynlige energi og åndeverden. Du åbner opfordrer din naturlige evne til at modtage information fra de mange dimensioner, der er en del af dit liv, men som er forblevet *usynlige’. Med denne genetablerede evne vil du se skyggen og lyset i dig selv og andre mere tydeligt.
Således vækkes den indre vision af den usynlige verden af ​​subtile energier, sammen med benådning hos dem, der ser med kærlighedens og medfølelsens øjne.

Vogter af Dagen

Dette er den guddommelige feminine rite og den vækker dine indre feminine gaver. Både mænd og kvinder kan få adgang til og bruge de feminine gaver. At have forbindelse til det feminine er afgørende for både mænd og kvinder, før den sande maskulinitet kan legemliggøres.
Du bliver forbundet med slægten af oldtidens healingsmestre. Disse healere kan hidkalde de ældgamle altre til healing og skabe balance på jorden, få solen til at stå op hver dag og få os i harmoni med moder jord. Med denne rite hjælpes du til at heale din indre femininitet, træde ud over frygten og praktisere fred.

 

Altomesayok_Munay-Ki_Gudrunboost.dk

Vogter af Visdommen

Don Manuel Quispe var Q’eros sidste store Altomesayok. Denne rite giver dig den guddommelige maskuline gave. Medicin mænd og kvinder fra fortiden er de vogtere af visdommen, der besejrede døden og trådte uden for tid. Denne rite hjælper dig med at træde uden for tiden og smage på det uendelige. I Andesbjergene er de kendt for deres evne til at påkalde lyn og for deres intime forbindelse med bjergenes værgeånd.
Visdommen i denne slægt handler ikke om at samle information i vores hoveder, som en computer gør på sin harddisk. Altomesayok husker, hvordan man kommunikerer med naturen og i deres hjerter forstår den energi, der bevæger hendes cyklus og rytmer.

Kurukakuyak_Munay-Ki_Gudrunboost.dk

Vogter af Jorden

Når det guddommelige feminine og det guddommelige maskuline er i balance og egoet er opfyldt, kan sjælen gå forrest. Du vil leve fri af *adskillelse* og se livet med et udvidet perspektiv. Disse mænd og kvinder har den ægte og bredeste vision om meningen med livet på jorden. Det er ikke dem, der håndterer den største mængde teorier og videnskabelige data om artsudviklingen. Snarere har de livets perspektiv fra solens bevidsthed og stjernerne, der belyser os. I de mystiske Andesbjergene anerkendes de som de opstegne mestre, der kommunikerer med stjernerne og napper deres viden for at levere den på en blød, diskret og fordøjelig måde til deres folk.

Mosok2_vogter af stjernerne gudrunboost.dk

Vogter af Stjernerne

Tiden der kommer. Mosoq udvider dit væsen og energi, tid og rum kombineres til et.
Denne indvielse vækker opfattelsen af ​​din mulige fremtid og advarer dig om farerne og mulighederne; om rædslerne og skønheden. Det er bevidstheden hos profeter, der ikke kun kender profetien på afstand, men som spiller en aktiv rolle i at påvirke forandring til en bedre skæbne. Den giver evnen til at rejsefremad i tiden, ind i fremtiden og tage det med tilbage der er behov for i nuet.  Fra Dr. Alberto Villoldos synspunkt åbner denne indvielse døren til klar deltagelse i din udvikling fra ‘homo sapiens’ til ‘homo luminous’.

Taitanchisrantis_Munay-Ki_Gudrunboost.dk

Skaberen

Denne indvielse stimulerer dig til at opdage din uendelige natur, der ikke er adskilt fra den kreative kilde og hele skabelsen; gør dig fornuftig over for din manifesterende kraft og lærer dig at drømme verden til. Taitanchis Rantis får dig til at indse, at skabelse ikke kun er et privilegium, men også et ansvar, for hvilket det opfordrer dig til at skabe med stor kærlighed og mod. Den frigør dig ved at hjælpe dig med at arbejde igennem problemer med feminin, maskulin, energi, tid, rum, historie og ego. Du bliver fri og kan kende dig selv som skabelsen fremfor at være adskilt fra den. Sjælen kan nu på en mere fuldstændig måde bebo den fysiske krop.

Womb_Munay-Ki_Gudrunboost.dk

Livets Rite

Livmoderen
Det er en helbredelse og en velsignelse, der forbinder dig med en slægt af kvinder, der befri sig fra lidelse. Denne afstamning vil have dig til at huske, at “livmoderen ikke er et sted at opbevare frygt eller smerte; livmoderen skal skabe og føde liv ”. Livmoderen skal være et rent kar, da det bærer de kommende generationer.

De 10 “riter” gives over 10 kursusdage

En rite er et ritual / en indvielse, hvor du modtager frø der indeholder kraften fra de enkelte Vi mødes 1 gang hver måned. Du kan se datoerne nedenfor.

Det praktiske

Vi mødes en gang hver måned, så du har tid til at integrere og pleje de frø du modtager.
Hver rite varer fra kl. 10.00 – 16.00 ca.

Hver rite overleveres med ceremoni – meditationer – undervisning om riterne.

Du får materiale med hjem som hjemmearbejde (meditation – reflektion).
Du modtager en lydfil til integration af de enkelte riter.

Vi skaber et fællesskab hvor vi holder kontakten.

Disse riter vil virkelig transformere dit liv positivt.

Du får:

 • Personlig og professionel power, der giver dig både mental, fysisk og emotionel frihed
 • De 10 livsforandrende riter hvor du:
 • 1. Kommer i kontakt med din indre healer
 • 2. Lærer at beskytte dig fra din indre såvel din ydre verden
 • 3. Integrer dine arketyper og lærer at bruge dem i dit daglige liv
 • 4. Du får aktiveret din kapacitet som seer igennem hjertechakra 3. øje og dit visuelle cortex
 • 5. Du får vækket dine feminine gaver, for uden disse kan de maskuline gaver ikke legemliggøres.
 • 6. Du får den Guddommelige maskuline gave, der giver adgang til medicin mænd og kvinder fra fortiden.
 • 7. Den feminine og maskuline energi balanceres, din sjæl kan gå forrest.
 • 8. At rejse ind i fremtiden og hente de informationer du har brug for i nutiden.
 • 9. Skaberen giver en naturlighed i det at manifestere, og samtidig et ansvar for det manifesterede.
 • 10. Livet skabes gennem livmoderen, den skal være ren og fri af angst og smerte, da det bærer de kommende generationer.
 • Du modtager en lydfil til integration af de enkelte riter
 • Du lærer at lave en ‘Despacho’ (En ofring til forfædrene og Moder Jord)
 • Du lærer at lave din egen ild/bålceremoni
 • Du lærer at lave en ‘Mandala* en magisk og virkelig kraftfuld healingscirkel
 • Din personlige healingskrystal
 • Fuldmåneceremoni
 • Nymåneceremoni
 • Et fællesskab med frihed til at være den du er. (overvejer i skrivende stund hvilken platform det skal være)
 • Munay Ki – Ubetinget kærlighed der er den største kraft et menneske kan ønske sig.
 • En personlig rejse og transformation
 • Et forløb fyldt med overraskelser – kærlighed og glæde.

Holdstart den 24.-25. juni 2023

Holdstart 2 – 2023

Datoer 

 • Dag 1  – Den 24. juni 2023 – Healer riten
 • Dag 2  – Den 25. juni 2023 – Beskyttelses riten
 • Dag 3  – Den 22. juli 2023 – Harmoni riten
 • Dag 4  – Den 26. august 2023 – Seer riten
 • Dag 5  – Den 16. september 2023 – Vogter af dagen
 • Dag 6  – Den 14. oktober 2023 – Vogter af visdommen
 • Dag 7  – Den 11. november 2023 – Vogter af jorden
 • Dag 8  – Den 16. december 2023 – Vogter af stjernerne
 • Dag 9  – Den 13. januar 2024 – Skaberen
 • Dag 10 – Den 10. februar 2024 – Livets rite

 

PRIS: Kr. 14.990,- Du betaler for de 10 kursusdage på en gang

ØNSKER DU AT BETALE I RATER?  Er dette også muligt. Se her

Ønsker du at modtage riterne i privat ceremoni? Kan du kontakte mig her

 

Adresse: Postvej 101 – 8382 Hinnerup

Begge dage fra kl. 10.00 – 16.00 ca.(pga ceremonier kan det i nogen tilfælde godt trække ud)

Der er let forplejning hele dagen. ( Har du specielle kostbehov kan du medbringe din egen frokost).

Medbring: 

Liggeunderlag, behagelig påklædning, tæpper varme sokker eller hjemmesko eller andet godt du bruger til meditation.

 

Betingelser:

Kursusbetingelser, ved aflysning 30 dage før kursus start, tilbagebetales kursusgebyr ekskl. et administrationsgebyr svarende til 25% af det fulde kursusbeløb .- (eller som beskrevet i kursusmaterialet).
Ved aflysning 7dage før kursusstart tilbagebetales 50% af kursusgebyr, ekskl. administrationsgebyr svarende 25% af det fulde kursusbeløb.- (eller som beskrevet i kursusmaterialet).
Ved aflysning mindre end 7 dage før kursusstart kan der ikke gøres krav på tilbagebetaling.
Aflysning grundet akut sygdom skal dokumenteres med lægeerklæring.
Ud over ovenstående, gælder følgende ved køb af fysiske kurser: Ved aflysning tilbage betales depositum ikke. Afbryder du kurset/uddannelsen efter start tilbagebetales kursusbeløbet ikke. Ved akut sygdom forlanges lægeerklæring.

Faktura til virksomhed tillægges moms.

Du accepterer betingelserne med din betaling.

Med venlig hilsen Gudrun Boost
COPYRIGHT 2019 – Gudrunboost.dk
error: Content is protected !!