Mød GUDRUN BOOST

“Jeg arbejder med den personlige styrke, at have tillid til vi har en indre styrke til selv at forme det liv vi ønsker. Når vi bevæger os ud af tankernes forestilling om livet og ind i hjertet, kan vi mærke denne sandhed og dermed mærke vores egen indre styrke.”

Livets skole har lært mig mangt og meget, dog skulle jeg til Kina for at finde vejen ind i den spirituelle verden. Min søns sensitivitet krævede, at jeg måtte forholde mig til livet og dets muligheder på en anden måde.

Jeg fik redskaber som healing og kranio sakral terapi og så hvilken gave det er at kunne hjælpe andre mennesker med ondt i sjælen.

Louise Hay’s Helbred Dit Liv® og METAsundhed kom til og nu forstod jeg vigtigheden af, at finde min egen sandhed og hjælpe andre til også at finde deres sandhed.

Pæn eller mindre pæn, sandheden blev synlig. De fysiske og mentale forandringer det giver at forholde sig til denne sandhed, forløse den og skabe en ny version af sig selv, kender ingen grænser. Ubehag og begrænsninger behandles med tankefeltterapi og EFT, eller Deep PEAT processerne, hvorefter der igen bliver plads til at opbygge det nye liv ved hjælp af forskellige manifestationsteknikker.

Jeg arbejder med den personlige styrke, at have tillid til vi har en indre styrke til selv at forme det liv vi ønsker. Når vi bevæger os ud af tankernes forestilling om livet og ind i hjertet, kan vi mærke denne sandhed og dermed mærke vores egen indre styrke.

Efter 12 års ophold i Kina, var jeg igen nødt til at vælge til og fra, og vi flyttede tilbage til Danmark. Jeg blev vist vejen og jeg fulgte den med en ufravigelig tillid til at Universet altid vejleder mig.

Min personlige styrke fik jeg i sandhed brug for i april 2014, hvor jeg kørte galt og brækkede ryggen.

Det mønster jeg havde levet efter og som afholdt mig fra at leve livet skulle stoppe. Det virkede ikke med små hentydninger, så intet mindre end dette uheld måtte hjælpe mig med at få øjnene op, vende blikket indad og sætte tempoet ned, helt ned og det eneste der kunne få mig så langt ned i gear var en brækket ryg.

ANDRE UDDANNELSER

  • Spiritual Technology Teacher
  • Ho’Oponopono
  • METAsundheds practitioner
  • Matrix Reimprint
  • Heal Your Life® teacher
  • Sekhem LLE Healing
  • Foredragsholder
  • Tankefeltterapeut
error: Content is protected !!