Gudrun Boost referencer

Min rejse har givet mig mulighed for at heale gamle sår og relationer. Healingen har hjulpet mig til at frisætte mig selv fra sorg og negative bindinger i konflikt, til det som jeg oplever nu, at jeg i højere grad søger at forløse mit eget potentiale og egne drømme ved at gå selvstændig som organisationsterapeut og privat praktiserende psykoterapeut.

Jeg tror ikke, at jeg havde haft modet til at gå efter denne drøm, ej heller at skabe rammer for mig selv, hvor det var muligt for mig at opnå succes med min beslutning om at være selvstændig. Munay Ki og riterne har lært mig at vende kærlighed ind mod mig selv, mine skyggesider og stå ved mig selv. Processen med Munay Ki har vekslet mellem indre personligt fokus til at orientere sig mod fællesskabet.

NN

Gudrun : nærværende, kærlig inspirator

Munay Ki forløbet har været et smukt og transformerende forløb.

En healende, selvforkælende og selvudviklende rejse på sjæleplan og som menneske. Både hjertet og skyggesider er blevet besøgt og berørt, og altid i en tryg og kærlig ramme. Tak til Gudrun!

Lene

Vi  valgte at rekvirere Gudrun Boost til et lederudviklingsforløb, da hun tilbyder et rum, hvor der både er fokus på det personlige lederskab, samt teamets dynamik og opdrift.

Op til forløbet, havde vi stor fokus på strategiudvikling, men som ledergruppe fandt vi det svært at få strategierne omsat i forhold til medarbejderne, så de blev bærende for afdelingens arbejdskultur. Vi vidste hvad vi ville, og hvor vi ville hen, men vi kæmpede lidt med at få sat nok handling på. Vi blev hele tiden indhentet af drift.

Arbejdet med Gudrun har virkelig givet effekt. Vi har rykket os utrolig meget som ledelsesteam. Jeg tror det skyldes vekselvirkningen mellem gruppe og individuelt, samt det faktum at Gudrun har været god til at facilitere en ramme, hvor vi har været trygge nok til at sætte os selv så meget i spil, at vi individuelt har arbejdet med vores skyggesider. Den personlige udviklingsdel har helt klart bidraget til at styrke vores potentiale som ledelsesteam.  Jeg oplever nu et ledelsesteam båret af åbenbar tillid og autencitet. Vi kommunikerer langt mere direkte end hidtil, og vores gensidige forventninger afstemmes løbende og naturligt. Dette tilsammen gør, at vi nu lykkes langt bedre med at nå vores målsætninger. Vores handlekraft er styrket, og min fornemmelse er,  at også medarbejderne mærker en  forskel. Dette særligt i form af god energi og gejst i det daglige samarbejde.

Lene Kalstrup

Visitationschef

Hej Gudrun

Tak for at have bidraget til at stå stærkere i mig selv, lært mig at elske mig selv og lært mig at være med alt det jeg mærker og føler. Tak for at have været med mig igennem det hele. Det har været en gave at gå hos dig. Jeg står et rigtigt godt sted ligenu. Tak for dig –  Kæmpe knus

Tenna

Kære Gudrun

Du er et af de smukkeste og mest givende mennesker jeg har mødt. En superb underviser og processerne er geniale. Så på grund af dig Gudrun og din undervisning, har mit liv taget et kvantespring. Jeg er dybt taknemmelig – fra hjertet tusinde tak. De allerkærligste hilsner

Lisa

Kære Gudrun,

Det er lidt tid siden jeg – eller rettere vi var på kursus hos dig – i Helbred dit liv. Jeg vil egentligt bare sige mange tak for et par gode og inspirerende kursusdage. Der var mange tanker og indtryk, som lige skulle bundfælde sig…. Tak for nogle gode timer i dit selskab.

Torben S

Kære Gudrun
Hvilken fantastik rejse jeg har været på ude ved dig.
Jeg har været flyvende og været nede med forkølelse.  Jeg føler jeg er fået taget nogle sten væk fra mine skulder og blevet langt bedre til at passe på mig selv.
Tusind tak for det og håber vi ses igen.

Birgitte H

Kære Gudrun,

Vi er dig meget taknemmelig, at du har hjulpet vores søn ud af angsten er fantastisk!.

Han har siden han var 6-7 år udviklet mere og mere seperationsangst, når han var væk fra os og i en alder af 15 år, hvor et efterskoleophold nærmede sig, blev det nødvendigt at handle yderligere.

Han har ikke i mange år kunnet sove ude hos venner, ikke en gang hos bedsteforældre. Han har altid ringet meget hjem og skrevet sms’er til langt ud på natten, når han en sjælden gang prøvede at sove ude. Han oplevede det som angst der steg inde fra og bare blev stører og stører. Han kaldte det “jeg har det dårligt”. Angstanfaldene kunne også komme dage før han vidste, at han skulle sove ude, bare tanken om adskillelsen kunne fremprovokere dem. Han har altid spurgt, når han skulle ud og være sammen med vennerne…hvad skal I lave..for hvis I hygger meget, så vil jeg gerne være med.
Vi har prøvet alt muligt for at gøre ham tryg. Jo ældre han blev, var han pinlig bevidst om, at det ikke var normalt at være så ked af at være væk fra sine forældre. Vi har snakket meget om det og gjort rigtig meget i vores liv for at ændre hans utryghed.
Men vi synes aldrig rigtig at det lettede for ham. Og nu stod en lang udlandstur med klassen for døren, som også indebar, at han skulle op at flyve, som han heller ikke turde…og efterskolen venter efter sommerferien, så noget måtte gøres.
Lars Mygind anbefalde dig, da jeg spurgte, hvem der ville være god til ungen mennesker.
Vores søn har fået fire behandlinger og han har været alene inde hos dig hver gang. Vi har ikke hørt ret meget om, hvad I har snakket om, kun i korte vendinger. Det har med andre ord været hans eget forløb.
Men ALT er ændret! Han tog til udlandet med klassen i to uger og skrev i alt tre sms’er til mig! Han var ikke det mindste bange, da jeg sendte ham afsted og han glædede sig til flyturen. Han fortalte da han kom hjem, at han intet havde mærket til den nu gamle angst undervejs. Han følte, at han var blevet udstyret med nogle redskaber, så han kunne hjælpe sig selv og andre, hvis det blev nødvendigt og det gjorde ham stærkere. Han fik ikke brug for at tappe på sig selv under vejs, men han vidste, at han kunne og det betød meget.
Han er nu 16 år og står stærkt i sig selv. Han flyver hurtigt fra renden nu og det er dejligt som forældre at se, at vingerne kan bære, nu han ikke er ked af at tage fra os længere.
Så af hele mit hjerte tak Gudrun, du har hjulpet ham fri at angsten og vi er dig evigt taknemmelig.

Så mange unge mennesker lider af angst og depressioner i dag, de skulle besøge dig et par gange, det gør underværker! Du har vores varmeste anbefalinger, EFT er meget effektivt!

Kærlig Hilsen Sille

Tusinde tak for en fantastisk Island Retreat.

Jeg har været på den vildeste rejse og fået ryddet op i så meget gammel skrammel i min krop. Det er så vildt. Jeg har fået forløst så mange traumer, så jeg føler mig så let, at jeg næsten kan flyve.

Gennem hele processen, har jeg haft Gudrun og Jette`s kærlige omsorg. Alt var trygt. Jeg har fjernet min søsyge, blokeringer for at forstå diverse sprog i tale er væk og jeg har fået glæden og mit grin tilbage. Men ikke mindst har jeg sluttet fred og tilgivet både mig selv og alle mennesker omkring mig. En kæmpe befrielse.

Jeg har fået lyst til at arbejde videre med mig selv. Jeg er jo først lige begyndt.
Jeg elsker mig selv og dem som har hjulpet mig igennem denne proces.

Den skønneste tur til Island og dette lands voldsomme natur.

Mange kærlige hilsner til dig Gudrun og til dig Jette

Namaste, Ann

Jeg slap hurtigt og smertefrit mine problemer. Jeg fik virkelig en aha! oplevelse. Du vil elske det.

NN

Kære Gudrun, dagen er startet fantastisk, jeg løber hen af vejen og jeg har ikke ondt. Jeg er bare målløs. Jeg kan ubesværet gå op og ned af trapperne. Jeg kan igen bukke mig og samle noget op fra gulvet uden at få ondt. Jeg har fået min energi tilbage. Jeg er meget taknemmelig. Nu ved jeg kroppen kan helbrede sig selv.

De kærligste hilsner Aase

Gudrun; 
En kæmpe pukkel på min ryg er væk, smidt i floden. Jeg vidste ikke engang den var der. Jeg føler mig fantastisk! Det er ufattligt den forandring jeg mærker efter at have deltaget i din workshop. Pludselig så jeg ting jeg før var blind for, jeg accepterede de var der, hvad det var og hvordan det havde en negativ effekt på hele mit liv. Du hjalp mig gennem samtaler og meditationer, med at forløse det. Det er utroligt så befriet jeg føler mig.

Tusind tak A. Shanghai

Gudrun var så inspirerende med sin smukke positive tilgang – En sand inspirator, der tager dig gennem en vidunderlig lærerig, uddannende erfaring med Heal Your Life. En dejlig oplevelse fyldt med bekræftelser, meditation og visualisering.

Annie Gaynor - Perth WA Australien

En forløsende terapiform, og du kan selv lære det hurtigt og nemt. Et super alternativ til lange terapiforløb, jeg forløste gennemgribende problemer, neutraliserede energien i traumer og udfordringer. Virkelig motiverende og frigørende. (Spirituel teknologi)

Ann

Kære Gudrun

tak for et fantastisk kursus. Du er en fantastisk underviser og formidler med stor indlevelse og nærvær. (PEAT processerne)

Ellen

Kære alle. Herfra skal der også lyde en stor tak for vidunderlige dage på Kullerup.
Mit tungsind forvandlede sig til glæde…. igen.
Jeg er taknemmelig for at have mødt jer alle at vi sammen kunne dele følelser i trygge og kærlige rammer.
Og tak for mad!!!!
Efter disse dage sammen med jer har jeg endnu mere lyst og mod til at stå ved mig selv på trods af mit handicap. Jeg er god! Jeg er rigtig god!

Hilsen K.A.

Gudruns rolige, fredelige og intuitive tilgang til helbredelse er inspirerende og oplysende. Hendes åbne tilgang til folk giver ro til at finde veje til et mere positivt liv gennem afspænding, meditation og udfordrende begrænsende overbevisninger. Du vil føle dig motiveret og begejstret om ændringer i dit liv.

Anne Marie - Reeks Berri SA Australien

Hej til alle. Jeg startede ugen med at jeg med lethed kunne rejse mig fra min stol uden smerter. Ligeledes gik det godt ude på trappen.Jeg fløj næsten hen af fortovet . Min energi er helt i top.

Datoerne 19-20-21-22 marts 2015, blev begyndelsen på resten af mit liv som vil foregå i glæde. Tak til Gudrun for det. Der hersker ingen tvivl om at du har fundet din rette hylde.
Jeg har været sammen med nogle dejlige mennesker. ALT ER GODT I MIN VERDEN
Hav alle en skøn påske og et godt år 2015

En tidligere deltager

Tusind tak for det jeg kalder 3F kurset: Fuldstændig Fantastisk og Forunderligt . Det var transformerende og den største gave, jeg nogen sinde kunne gi mig selv. Jeg har haft det helt fantastisk, siden jeg er kommet hjem. For jeg er ENDELIG KOMMET HJEM, i ordets dybeste forstand. Jeg har arbejdet med mig selv i rigtig mange år, men dit kursus Gudrun, var og er det kursus/den proces, der skulle til for at ALT Faldt på plads i min forståelse for mig selv, mine mønstre, min krop, min bevidsthed, ja HELE MIN EKSISTENS, og det er kæmpe kæmpe STORT. Ja, det er et MIRAKEL!!!

En tidligere deltager

KONTAKT

Gudrun Boost
info@gudrunboost.dk
+45 28 10 25 42
Skype: gudrunboost.dk

Behandlinger tilbydes her:
Postvej 101 Foldby
8382 Hinnerup

Skype behandlinger tilbydes

error: Content is protected !!