Sekhem Healing – Living Light Energy

NYE DATOER EFTERÅR 2020 KOMMER SNART

HAR DU SPØRGSMÅL ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE GURUN BOOST – NFO@GUDRUNBOOST.DK 

Living Light Energy er en visdomslære, der blev lært i templerne, i oldtidens Ægypten.Det er en healing med et meget højt åndeligt fundament. Der er kun én kilde til alle energier.

Living Light Energy kommer fra stjernen Sirius. Energien har en meget høj vibrations frekvens og et karakteristisk mønster af energien fra Sirius-

Sekhem er livsforandrende, da det er i stand til at påvirke minder på det æteriske og cellulære plan. Der er en fuldstændighed ved Sekhem, for det virker på alle niveauer af de fysiske, følelsesmæssige, mentale og subtile åndelige organer samtidig.
Efter en behandling vil du føle dig mere energisk, let og fri.

Living Light healing energien, er associeret med den Ægyptiske Gudinde, Sekhmet kvinden med løvehovedet. Vogteren og beskytteren af Sekhem energien.

Hun har et stærk forbindelse til stjernen Sirius, den klareste stjerne på himlen, der i følge myter og legender var til stede ved skabelsen af vores Univers.

Sekhmet: “Den mægtige”. Gudinden Sekhmet er budbringer for destruktion og healing, da hun er Gudinde for krig og Gudinde for helbredelse og kirurgi.

Sekhem betyder “Den Magtfulde Kraft”, og er forbundet til vores egen styrke i forbindelse med healing og spirituel udvikling. Efter initieringen vil vores healing udvikle sig betydeligt. I åndelig forstand svarer det til Chi, Ki og Prana.

På trods af lighederne med Reiki healing, at det er kanaliseret energi fra kilden, så bliver Sekhem kanaliseret på en anden vis og med en højere vibration.

Hvis man besøger templerne, ser man at de er fyldt med hieroglyffer om Guderne der modtager healing og bliver initieret til de forskellige hellige ordner. Der findes også referencer i den Ægyptiske Dødebog og i de gamle skriftruller fundet i templernes ruiner.

Sekhem Healing

Living Light Energy

Tag din healing uddannelse her.
Ønsker du mere information om, hvordan du kan komme med på denne uddannelse i Danmark?

KONTAKT

Gudrun Boost
info@gudrunboost.dk
+45 28 10 25 42
Skype: gudrunboost.dk

Behandlinger tilbydes her:
Postvej 101 Foldby
8382 Hinnerup

Skype behandlinger tilbydes

error: Content is protected !!