Sekhem – Living Light Energy Healing

HAR DU SPØRGSMÅL ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE GURUN BOOST – NFO@GUDRUNBOOST.DK 

Living Light Energy er en visdomslære, der blev lært i templerne, i oldtidens Ægypten.Det er en healing med et meget højt åndeligt fundament. Der er kun én kilde til alle energier.
Living Light Energy kommer fra stjernen Sirius. Energien har en meget høj vibrations frekvens og et karakteristisk mønster af energien fra Sirius-

Sekhem er livsforandrende, da det er i stand til at påvirke minder på det æteriske og cellulære plan. Der eren fuldstændighed ved Sekhem, for det virker på alle niveauer af de fysiske, følelsesmæssige, mentale og subtile åndelige organer samtidig.

Efter en behandling vil du føle dig mere energisk, let og fri.

Du kan også blive healer – læs om uddannelsen her.

Living Light healing energien, er associeret med den Ægyptiske Gudinde, kvinden med løvehovedet; Sekhmet. Vogteren og beskytteren af Sekhem energien.

Hun har et stærk forbindelse til stjernen Sirius, den klareste stjerne på himlen, der i følge myter og legender var til stede ved skabelsen af vores Univers.

Sekhmet : “Den mægtige”. Gudinden Sekhmet er budbringer for destruktion og healing, da hun er Gudinde for krig og Gudinde for helbredelse og kirurgi.

Sekhem betyder “Den Magtfulde Kraft”, og er forbundet til vores egen styrke i forbindelse med healing og spirituel udvikling. Efter initieringen vil vores healing udvikle sig betydeligt. I åndelig forstand svarer det til Chi, Ki og Prana.

På trods af lighederne med Reiki healing, at det er kanaliseret energi fra kilden, så bliver Sekhem kanaliseret på en anden vis og med en højere vibration.

Hvis man besøger templerne, ser man at de er fyldt med hieroglyffer om Guderne der modtager healing og bliver initieret til de forskellige hellige ordner. Der findes også referencer i den Ægyptiske Dødebog og i de gamle skriftruller fundet i templernes ruiner.

Du kan booke din healing sealing session hos mig. Kontakt mig

Tag din healing uddannelse her. Ønsker du mere information om, hvordan du kan komme med på denne uddannelse i Danmark? Se datoer og detaljer i links nedenfor.

Hvorfor kaldes det også Living Light Energy?

Fordi Sekhem har sit eget liv; som healeren der konstant hæver sin bevidsthed, udvikler energien sig sammen med den bevidsthed. Det er en energi med en meget dyb spirituel fundament.

Som kursist udvikler du en høj bevidsthed omkring hvilke valg du har, og du kan tage valgene og ansvaret der følger disse.

Energien hjælper dig med, at genkalde eller huske dine skjulte evner og talenter. Du bliver bedre til at udføre din “opgave” i dette liv.

Jo mere du bruger denne energi til selv-healing og healing af andre, jo mere øges din intuitive opmærksomhed og energiens vibrationsfrekvens, samt din aura bliver meget stærkere. Mange tager med fordel denne uddannelse for at fremme egen healing.

Hvilke redskaber får du? Her får du åbnet for den reneste kærlighedsenergi, med denne energi kan du hjælpe andre med at finde deres egen vej til, at fremme oneness og selv-healing

Du lærer blandt andet at:

 • Fornemme og mestre flowet af denne energi
 • Rense aura
 • Rense Chakra
 • Forstå sygdom og healing
 • Kanalisering
 • Bestemme retningen af energi flowet
 • Skabe et trygt og spirituelt miljø
 • Klientkontakt – Rådgivning
 • Fremme tilgivelse
 • Selvhealing og beskyttelse
 • Behandle planter og dyr
 • Fjernhealing
 • Ændre DNA
 • Arbejde med kirurgerne fra Sirius
 • Du kan med fordel tage denne uddannelse for, at fremme din egen healing.

Sekhem

Living Light Energy Healing fra oldtidens Ægypten

Begyndelsen: Sekhem – Living Light Energi er en healings form fra oldtidens Ægypten, der har udviklet sig igennem århundrede. Living Light Energy er en visdomslære, og en del af den åndelige praksis og undervisning i templerne, i oldtidens Ægypten. Det er healing med et meget højt åndeligt fundament. Der er kun én kilde til alle energier.

Sirius: Living Light Energy kommer fra stjernen Sirius. Energien har en meget høj vibrations frekvens og et karakteristisk mønster af energien fra Sirius- Sekhem er livsforandrende, da det er i stand til at påvirke minder på det æteriske og cellulære plan. Der er en fuldstændighed ved Sekhem, for det virker på alle niveauer af de fysiske, følelsesmæssige, mentale og subtile åndelige organer samtidig.

Efter en behandling vil du føle dig mere energisk, let og fri.

Sekhmet: Living Light healing energien, er associeret med den Ægyptiske Gudinde, kvinden med løvehovedet; Sekhmet. Vogteren og beskytteren af denne energi. Sekmet har et stærk forbindelse til stjernen Sirius, den klareste stjerne på himlen, der i følge myter og legender var til stede ved skabelsen af vores Univers.

Sekhmet: “Den mægtige”. Gudinden Sekhmet er budbringer for destruktion og healing, da hun er Gudinde for krig og Gudinde for helbredelse og kirurgi. Sekhem betyder “Den Magtfulde Kraft”, og er forbundet til vores egen styrke i forbindelse med healing og spirituel udvikling.

Efter initieringen vil vores healing udvikle sig betydeligt. I åndelig forstand svarer det til Chi, Ki og Prana.

På trods af lighederne med Reiki healing, at det er en kanaliseret energi fra kilden, så bliver Sekhem kanaliseret på en anden vis og med en højere vibration.

Hvis man besøger templerne, ser man at de er fyldt med hieroglyffer om Guderne der modtager healing og bliver initieret til de forskellige hellige ordner. Der findes også referencer til Sekhem i den Ægyptiske Dødebog og i gamle skriftruller fundet i templernes ruiner.

Hvordan virker det? Living Light Energy harmoniserer og balancerer alle aspekter i mennesket, fysisk, mentalt, emotionelt og spirituelt og støtter dermed kroppens egen naturlige healings proces. Healing med hænderne hvor energi passerer gennem healeren og ind i klientens energifelt og krop, er blevet brugt i århundrede til at fremme helbredet.

Al liv er omgivet af et energifelt.

Dette energifelt er fyldt med informationer om den fysiske form den omgiver: Tilstanden af personens krop, sind, emotionelle og spirituelle udvikling. En Sekhem healer kan føle og tune ind i dette energifelt, og læse informationerne. Herefter leder healeren energi ind i dette felt til at fremme healing og velvære.

Den fysiske krop og de forskellige energilag udenom kroppen er forbundet med chakraerne, de roterende energicentre i vores kerne. Hvert enkelt af disse centre er forbundet til et bestemt lag i vores lyskrop og til specifikke organer, kirtler og systemer i den fysiske krop. De relaterer også til personens psykiske mønstre, så som relationer med familie og venner, selvværd, evnen til at vise ubetinget kærlighed og villigheden til at udtrykke følelser.

Præcist som de individuelle energilag, indeholder hver enkelt chakra også informationer, som kan læses af Sekhem healeren. I Sekhem healing bruger man 3D symboler, der er forbundet med pyramidernes visdom. Fundamentet i energien er ubetinget kærlighed i sin reneste form. Symbolerne giver adgang til inter-dimensionale portaler (portal til parallelle universer).

Healingen foregår ved at healeren placerer sine hænder på eller tæt på kroppen, og sender Sekhem energien videre ind i klienten. På trods af den meget høje energi, skaber det også jordforbindelse, som en bro der bygges mellem Himmel og Jord. Det er en inspirerende , healende og dyb spirituel oplevelse. Sekhem healing fordrer en dyb fornemmelse for fred og afslapning. Nogle oplever varme og prikkende sensationer, når energien sendes rundt i kroppen.

Energien kommer igennem på den mest hensigtsmæssige måde for den enkelte modtager. Energien er kraftfuld, dynamisk og ekspansiv, og på samme tid alligevel smuk, blid, feminin og kærlig. Sammen med den ubetingede kærlighed plejer og støtter den dig, mens den hjælper dig med din forandring. Det er stressforløsende, fremskynder healing, fremmer selv-bevidsthed, forebygger dårligt helbred, fremmer positiv livssyn, hjælper med at afgifte kroppen og mange andre tilstande uden at være invasiv.

Sekhem healing er en tovejsproces.

Det er en måde at støtte en person på, igennem deres egen healingrejse. Det er klientens højere selv der modtager healingen, så kun den præcise mængde energi modtages. Sekhem healing kan ikke gives, hvis det ikke er ønsket. Ej heller kan en behandler heale en person, hvis pågældende vælger ikke at blive healet (uanset årsag).
Sygdom og ubalance opstår når vores højere selv vil vise os, at der er noget i vores livsstil der ikke fungerer, og hvis vi ikke anerkender det, kan kroppen ikke blive rask. Det er derfor at Sekhem healeren ofte kombinerer healingen med rådgivning, da de supplerer hinanden.

På denne måde kan energien være et fantastisk redskab til personlig udvikling. Derfor kan klienter med fordel deltage i healing kurser. Folk føler styrke og bemyndigelse når de er i stand til at benytte disse fine og subtile energier i deres egen healing.

Uddannelsen er fordelt på 4 moduler + Master teacher modul. Der er minimum 3 måneder mellem hvert modul, til at indøve teknikkerne på andre og selvhealing.

Der finder en individuel initiering sted før hvert modul. Denne initiering varer ca. 40 minutter.

PRISER

(Uddannelsen er inkl. 45 min. Initiering – materiale – te, kaffe, vand og snack)

MODUL l (2 dage)      kr. 2385,- Se datoer

MODUL ll  (2 dage)     kr. 3385,- Se datoer

MODUL lll  (2,5 dage)    kr. 4385,- Se datoer

MASTER  (2 dage)    kr. 10.585,- Se datoer

TEACHER (2 dage)   kr. 9985,- Se datoer

Ønsker man at gentage et modul kan det gøres mod et mindre gebyr. Og hvis der er plads på holdet.

Behandling Book her : info@gudrunboost.dk

KONTAKT

Gudrun Boost
info@gudrunboost.dk
+45 28 10 25 42
Skype: gudrunboost.dk

Behandlinger tilbydes her:
Postvej 101 Foldby
8382 Hinnerup

Skype behandlinger tilbydes

error: Content is protected !!