Hvad er EFT / TankeFeltTerapi?

EFT(emotional freedom technique)/tankefeltterapi er et følelsesforløsende redskab der kan hjælpe de fleste af med deres ubehag. Det var Roger J. Callahan fra USA, der ved et tilfælde fandt teknikken.

En dag han sad med en klient der led af ekstrem vandskræk, forsøgte han sig med at banke let under klientens øje. Dette er meridianpunktet for angst. Og efter få minutter, foreslog klienten selv at gå en tur ud til swimmingpoolen for at se effekten. Normalt ville kvinden krybe langs husmuren for ikke komme for tæt på poolen, nu gik hun lige hen til poolen, videre til trappen og hun satte sig endda på kanten med fødderne i vandet. Det var et mirakel, helt fantastisk.

Opmuntret af denne succes, fortsatte Callahan samme teknik på andre klienter, dog uden held. Callahan gik i gang med at studere meridianerne og sammensætte flere forskellige sekvenser, succesraten voksede og tankefeltterapi var født. Senere begyndte Gary Craig at studere sammen med Roger Callahan, han forfinede og udviklede metoden yderligere, og nu opstod EFT(emotional freedom technique)

Forskellen på EFT og TFT

TFT; Udviklet af Callahan, her bankes en bestemt sekvens afhængigt af hvilen diagnose klienten har.

EFT; Gary Craig arbejder videre med TFT og her bankes alle punkterne uanset diagnosen. Denne teknik kombineres med en bekræftelse: Selv om jeg har dette ubehag så elsker og accepterer jeg mig selv 100%.

Jeg arbejder med en kombination af disse to.

Bivirkninger:

Den værste bivirkning er at det ikke virker.

Hvorfor EFT/TFT:

Hvis vi har et ubehag, en frygt eller fobi er det helt sikkert at vi bliver styret af denne. Denne tilstand er ofte en irrationel tanke. Eks. En kvinde er bange for edderkopper. Hun ser edderkopper over alt, selv om du måske står lige ved siden af kvinden og ikke kan se en eneste edderkop. Kvinden er styret af ubehaget.

Derfor er EFT/TFT en god og smertefri behandlingsform til at fjerne disse ubehag. Ubehag der oftest er affødt af en ubehagelig oplevelse, der er lagret i os fra tidlig barndom eller tidligere liv, generationstraumer osv.

Når man behandler med EFT/TFT forsvinder energien simpelthen fra et givent ubehag, det opløses og dermed kan du opleve at blive meget træt, noget har sluppet, nu kan du endelig slappe af. Når jeg bruger EFT oplever jeg ofte af 50% af ubehaget forsvinder bare ved at sige det højt.

Eksempler på ubehag eller fobier:

– Vandskræk
– Araknofobi
– Højdeskræk
– Eksamensangst
– Klaustrofobi
– Smerter
– Stress
– Traumer
– PTSD
– Allergi

Her arbejder vi på meridianbanerne. Disse blev opdaget for over 5000 år siden og er grundlaget for traditionel kinesisk medicin.

Meridianbanerne benyttes blandt andet også i zoneterapi, akupunktur og kinesiologi.

Målet er at du bliver rolig, fredfyldt og let. CPL (calm, peaceful, light).

Du har ro i sindet. – Du har fred i hjertet. – Du er let i kroppen. – Ubehaget er væk.

Disse videoer handler hvordan du bruger tankefeltterapi

TankeFeltTerapi / EFT

EFT(emotional freedom technique)/tankefeltterapi er et følelsesforløsende redskab der kan hjælpe de fleste af med deres ubehag.

KONTAKT

Gudrun Boost
info@gudrunboost.dk
+45 28 10 25 42
Skype: gudrunboost.dk

Behandlinger tilbydes her:
Postvej 101 Foldby
8382 Hinnerup

Skype behandlinger tilbydes

error: Content is protected !!