I denne tid, hvor de fleste traditionen tro mødes omkring, mad, gaver, samvær og forhåbentligt også hygge, er der også mange der ikke deltager i højtider.

Nogle, vælger frit at være alene. Andre er alene, fordi de ikke har nogen at dele med, det kan være at dette også var et ”frit” valg i tidernes morgen. Og så kom man bare ikke videre.

Jeg elsker højtider, samvær med familien. Det gør det meste af min familie heldigvis, så vi kan godt finde på at skabe nye og flere traditioner, blot for at mødes. Vi overdænger hinanden med kærlighed og accept. Vi er nysgerrige… eller sådan føler jeg det er. For det kan jo godt være, at andre ikke helt er klar til det.

 

Men det har heller ikke altid været sådan for mig. Så jeg tog væk. Langt væk, i meget lang tid. Og det var her jeg mødte mig selv, det var her jeg opdagede, at alt det jeg løb væk fra, det var fulgt med. Det boede inde i mig. Min DNA skreg hele min historie ind i hovedet på mig. Så jeg var nødt til at kigge på det. Med en lup! For at få øje på hvor jeg kom fra og hvad jeg havde med mig i rygsækken.

Det eneste jeg ville var, at få fred. Finde kærlighed, og give kærlighed. Føle mig tryg og føle mig fri. Men det var vanskeligt, for der sad sådan en stor fed klistret mærkat på ryggen af mig. Den hed fortiden, og uhhhh hvor ville den bare ikke slippe. Men så mødte jeg en, og en til og endnu en person, der viste mig en anden vej. De lyste op for mulighederne om forandring. Jeg var plukkemoden, så jeg gik med.

 

I nogen henseender var det dog for sent. Brudte løfter, sårede følelser, brændte broer, men det fik jeg fred med. Jeg fik healet sårene og traumerne, healet minderne og omfavnet den DNA der var min essens, både emotionelt og fysisk. Og jeg byggede langsomt en version 2.0 op. Den nye udgave med den samme historie, som ikke længere gør ondt. Men har givet mig et tydeligt billede af den lærdom jeg har fået med mig. Jeg skabte forandringen, jeg brød mønstret og jeg viser med glæde andre, at de har samme mulighed.

  • Vi vil alle sammen gerne have det samme: Fred, tryghed, kærlighed og frihed. (Dette er essensen af mine klienters dybeste ønsker)
  • Hvordan kan du opfylde en andens ønske om netop det?
  • Alt dette kommer indefra. Skab det i dig selv og vis andre vejen.

Er højtiden tung for dig?

Overvej hvad det i virkeligheden er du ønsker dig. Tag et kvanteskridt ind i dig selv og hent det. Der står så mange og venter på at du viser dem vejen.

Du ønskes en glædelig jul

Kærligst Gudrun

error: Content is protected !!
Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!